суббота, 9 февраля 2013 г.

аналіз виховного заходу педпрактика

Y Центр телекомункацйних мереж ДНУ.

Також, за програмою конференц, ус бажаюч змогли вдвдати практичн студ академка Л. Черноватого та консультанта Кембриджського унверситету з екзамену ESOL Д. Сжук, переглянути виставку публкацй кафедри англйсько флолог та святковий концерт вд колективу Клубу творчо молод ДНУ «Паростки».¶нформацйно-аналтичне агентство Днпропетровського нацонального унверситету

Упродовж заходу науковц обговорили широке коло важливих питань сучасно флологчно науки й обмнялися практичним досвдом щодо х розв язання. Ус його науков дискус будуть видан на сторнках фахового збрника «Англстика та американстика».

По закнченню урочистого пленарного засдання робота конференц продовжилася у секцйному формат. Сво науков розвдки провдн фахвц крани представили у таких напрямах: «Новтн методики викладання ноземно мови в ґвропейськй систем у школ та ВНЗ» (2 секц), «Проблеми англомовно картини свту: концептуальний аналз», «Актуальн проблеми сучасного перекладознавства», «Лексичн, граматичн та стилстичн проблеми ншомовно комункац» та «Художнй текст як об кт лнгвостилстичного аналзу».

У свою чергу, Алла ¶горвна з вдячнстю пригадала усх тих, хто свом професоналзмом й вагомим особистим внеском у рзн роки сприяв розвитку потенцалу кафедри. «Для всх нас кафедра англйсько флолог стала домом, який дав путвку в життя,  яку ми повнстю реалзували. Сьогодн ус фахвц кафедри це колишн  випускники, як свою наполегливою працею щоденно втлюють в життя концепцю «lifelong learning» (дею безперервно самоосвти) та з гордстю вдстоюють честь  славу ДНУ». Зокрема, у 2012 роц кафедра англйсько флолог ДНУ м. О. Гончара стала переможцем п ятого конкурсу проектв Програми TEMPUS IV  не збираться зупинятися на досягнутому. Колектив перебува в постйному пошуку нових форм  методв викладання з використанням аудо- та вдеоресурсв, новтнх технологй та автентичних навчальних матералв, активно пдтриму зв язки з представництвами найвдомших британських видавництв навчально та довдково лтератури тощо.

Дал Валентин Васильович з примнстю виконав мсю урочистого нагородження професорсько-викладацького складу кафедри. А саме за наказом ректора ДНУ М.В. Полякова вручив медаль «За врну службу ДНУ» завдувачу кафедри англйсько флолог, доценту Алл ¶горвн Ансмовй, грамотами  подяками привтав нших спецалств кафедри-ювлярки.

З знаковою подю сердечно привтав присутнх й проректор з науково-педагогчно роботи у сфер гумантарно освти та виховання молод ДНУ, професор Валентин Васильович ¶ваненко. У свому виступ вн торкнувся загальних тенденцй розвитку свтового та вропейського освтнього процесу, а також важливих питань модернзац укрансько освти. «Розвиток сучасно освти, в тому числ флологчно, вимага впровадження нових методв  технологй навчання. Адже ниншнй стан мжнародних зв язкв Украни,  вихд у вропейський та свтовий освтнй простори та динамчний розвиток ринкових та економчних вдносин потребують пдготовки висококвалфкованих фахвцв, як  компетентними та готовими до професйного зростання. Очевидно, що у даному контекст особливого значення набува виршення питання яксного оволодння ноземною мовою. А, зокрема, англйсько як мови науки та мжнародного спвробтництва», пдкреслив проректор.

Вдкрила захд декан факультету укрансько й ноземно флолог та мистецтвознавства ДНУ, професор ¶.С. Попова. Гостинно втаючи учасникв з початком роботи цього традицйного збрання, ¶рина Степанвна зазначила: «Сьогодн в житт нашого флологчного колективу надзвичайний день виповнються 50 рокв з дня заснування в Днпропетровському унверситет романо-германського вддлення , зокрема, кафедри англйсько флолог. З цього часу кафедра пройшла свй славний шлях становлення  розвитку й вписала власну особливу сторнку в лтопис унверситету. Так, протягом цих рокв вдбулося понад 40 випускв кафедри пдготовлено тисяч висококвалфкованих спецалств, як працюють нин у рзних сферах суспльного життя. За цей час тут було захищено бльше 50 кандидатських та 10 докторських дисертацй та засновано власний фаховий збрник, в якому видають сво прац науковц з ус Украни. Сьогодн ж я абсолютно переконана, що цей «золотий» ювлей лише початок,  все найкраще у кафедри ще попереду!» наголосила ¶рина Степанвна. ¶ у якост символчного подарунку презентувала  колективу серветку ручно роботи та ювлейну тарлку з петриквським розписом, пдготовлен студентами факультету.

На науковий форум до Палацу студентв ДНУ прибуло понад 100 представникв вищих навчальних закладв, лцев та гмназй Москви, Кива, Харкова, Чернвцв, Миколава, Смферополя, Запоржжя, а також мст Днпропетровсько област.

Пд такою назвою у Днпропетровському нацональному унверситет мен Олеся Гончара пройшла IV Всеукранська науково-практична конференця, присвячена 50-рччю романо-германського вддлення ДНУ.

«Актуальн проблеми флологчно науки та педагогчно практики»

Щороку в ДНУ вдбуваться бльше 200 наукових, просвтницьких, мистецьких, спортивних та нших заходв ...

ДНУ пропону абтурнтам 67 напрямв пдготовки за ОКР «бакалавр», 81 напрям за ОКР «спецалст»  76 напрямв за ОКР «магстр» ...

В унверситет створен умови для всебчного розвитку особистост ...

Унверситет спвпрацю з понад 100 провдними унверситетами ґвропи, Аз й Америки ...

ДНУ здйсню наукову дяльнсть за всма проритетними напрямками, визначеними чинним законодавством Украни ...

На 15 факультетах  в 5 коледжах ДНУ навчаться близько 20 тисяч студентв ...

Унверситет був заснований у 1918 роц ...

Днпропетровський нацональний унверситет мен Олеся Гончара : «Актуальн проблеми флологчно науки та педагогчно практики»

Комментариев нет:

Отправить комментарий